Huidverbetering


HUIDVERBETERING

Bij de behandeling van pigmentvlekken, een onzuivere huid, acne en acnelittekens zoeken

we steeds naar een oplossing met het beste resultaat.


Met de onderstaande behandelingsmethodes kunnen we dan

ook heel wat huidproblemen aanpakken.


Zo werken we bij CoBalance met medisch geïnspireerde producten en technologieën. 

Zowel voor mannen als vrouwen met specifieke huidproblemen.


De combinatie van behandelingen en technieken zorgen voor verbluffende resultaten. 


We streven voortdurend naar een stralende en gezonde huid. 


Aanbod

Na een intakegesprek, stellen we een op maat gemaakt behandelingsplan op.

Dit kan bestaan uit een combinatie van verschillende behandelingen. 


Aanpak


 • fijne lijntjes en rimpels
 • onzuivere huiden 
 • pigmentvlekken 
 • acne littekens 
 • acne pigmentverkleuring
 • zonneschade 
 • rokershuid 
 • grove poriën 
 • grove huidstructuur
 • futloze huid Microdermabrasie 


Microdermabrasie is een intensieve peeling om dode huidcellen te verwijderen. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van microkristallen om de huid gecontroleerd te exfoliëren. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. 

Kan als stand alone behandeling maar wordt vaak in kuur aangeboden. Microneedling 


Microneedling is de nieuwste techniek op het gebied van needling. Een behandeling met de needling pen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. Deze heeft veel voordelen ten opzichte van een rollerbehandeling. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger. Bij de microneedling gebruiken we specifieke serums die ingesluisd worden.           

 

De serums:


 • bevatten hoge concentraties werkzame stoffen van topkwaliteit;
 • alle cocktails zitten in steriele ampullen voor eenmalig gebruik;
 • ph-waarde van de cocktail is gelijk aan de ph-waarde van de huid;
 • de actieve werkstoffen in de cocktails werken optimaal samen waardoor er een beter effect ontstaat; 
 • gemaakt door een farmaceutisch laboratorium. 

 

                         

Radiofrequentie en fototherapie

 

Het photogen System is een revolutionair apparaat dat radiofrequentie, fototherapie en een                        gamma medische cosmetica (die ontwikkeld werden om het effect van de apparaten te                              versterken) combineert om zo spectaculaire resultaten te bekomen vanaf de eerste                                        behandeling.


Op 10 sessies heeft men een liftend en verjongend effect zonder pijn, ongemak of neveneffecten. De Photogenbehandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes.


Het toestel combineert 2 technologieën, radiotherapie en fototherapie die op hun beurt verder onderverdeeld worden. De grootste troef t.o.v. de concurrentie is dat men tijdens de behandelingen gebruikt maakt van cosmedische producten. Zo heeft de klant een onmiddellijk resultaat bij het buitengaan en heeft men een resultaat op lange termijn door de radiofrequentie.LED therapie 


LED-licht therapie is een 100% natuurlijke, veilige en niet-invasieve methode, die medisch is onderbouwd.

Bij deze techniek maakt men gebruik van een zuivere vorm van licht, die geen schadelijke UVA- of UVB stralen bevat. Wordt toegepast voor huidverjonging en bij tal van huidproblemen.


Studies bij de NASA hebben aangetoond dat LED-licht therapie genezend werkt op wonden en de groei van huidweefsel bevordert. Het was nl. bekend dat een gebrek aan zwaartekracht het natuurlijke groeiproces in de cellen verstoort. Hierdoor vertraagt het groeiproces, vermindert de botmassa, verslappen spieren en vertraagt de genezing van wonden. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het infrarode licht het energieniveau in de mitochondria van iedere cel verhoogt. Zo konden de negatieve effecten van langdurige gewichtloosheid worden voorkomen. LED-licht wordt reeds meer dan 15 jaar gebruikt in de dermatologie en oncologie voor de behandeling van niet-melanome huidkankers. Deze behandelingen resulteerden niet alleen in de bestrijding van de kankers maar ook in een duidelijke huidverjonging.


Het zuivere energetische licht gaat door de huid en wordt geabsorbeerd door de huidcellen en celonderdelen. Zo ontstaat er een fotobiochemisch proces waardoor de cellen energie opnemen en worden gestimuleerd zodat de huid weer actief en vitaal wordt.  Het zorgt voor een verhoogde aanmaak van collageen en elastine, een verhoogde zuurstofopname, een verbeterde doorbloeding en reductie van collagenase (=afbraak collageen).Peeling


Esthetische peelings geven een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen en diepere huidlagen.

Bij Co BalAnce bieden we een hoogontwikkeld gamma medische peelings aan. Dankzij verschillende hydrozuren – melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur – hebben zij een exfoliërende actie op de huid.
                    

De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende – doch delicate, techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlagen. Hierdoor ontstaat een verdunning van de huid, een regeneratie van de collageen -en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid, maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleerd. Copyright © All Rights Reserved

Oosterzelestraat 17

9230 Wetteren