Lu Jong yoga


LU JONG YOGA

We vliegen , springen en staan weer op.

Nood aan innerlijke rust, balans en energie?


Maak kennis met Lu jong yoga.  


We zorgen voor een stralende en gezonde huid

maar ook voor een stralend en gezond lichaam!   Aanbod

Lu Jong yoga bestaat uit een reeks oude Tibetaanse lichaamsoefeningen uit de vajrayana traditie.  Deze oefeningen zijn heel heilzaam voor lichaam en geest. Ze maken het lichaam soepel en krachtig en brengen de geest tot rust. De wervelkolom speelt een belangrijke rol in de Tibetaanse geneeskunde, alsook in Lu Jong. 

Ze wordt gezien als de energiebron van het lichaam. Als de wervelkolom goed in balans is, kan energie efficiënt vloeien naar alle delen van het lichaam. 


Lu Jong opent zowel op grof, als op subtiel niveau alle lichaamschakra's en maakt blokkades los in het lichaam. Het grove niveau van het lichaam bestaat uit alles wat met de 5 zintuigen te maken heeft en het subtiele niveau bestaat uit de 72 000 kanalen in het lichaam. Als je een gezond lichaam wilt moeten beide niveaus - zowel grof als subtiel - goed functioneren. 


Indien de kanalen open zijn en de levensenergie goed kan stromen, kunnen wij mentale helderheid ervaren en ten volle lichaam en mededogen voelen. 


Lu jong helpt negatieve emoties los te laten en te transformeren in vreugde en mededogen. Hierdoor creëren we een fysieke en emotionele harmonie. Lu Jong werkt op alle dimensies van ons welzijn.  Het verbetert onze fysieke gezondheid en het verhoogt onze levensvreugde. Kortom we voelen ons fit en vreugdevol. 


Indien je je spiritueel verder wilt ontwikkelen, moet je beseffen dat je lichaam het voertuig is om je ware natuur, je Boeddha-natuur te bereiken.  Het kan de aanzet zijn tot een verandering in je levenshouding. 


Lu Jong beoefenen is een geweldige techniek om een gezond lichaam en een gezonde geest te behouden of te verkijgen. Voordelen


De beoefening van Lu Jong helpt bij gepieker of allerhande slaapproblemen, hoofdpijn, stress, rusteloosheid, depressie, spijsverteringsproblemen. Vele van deze problemen kunnen vermeden worden door te leven in het nu. 


Het grootste deel van de dag zijn we elders met onze gedachten, in het verleden of in de toekomst en voeren we denkbeeldige gesprekken. Het enige waar we niet genoeg mee bezig zijn is het hier en nu. Hierdoor laten we vele mooie momenten en dingen aan ons voorbij gaan. De Tibetaanse yoga les is de ideale gelegenheid om tijd te nemen voor jezelf en zorg te dragen voor je lichaam en geest. De lessen worden in Wetteren en Drongen aangeboden. Alsook worden deze lessen privé aangeboden voor bedrijven. 
Copyright © All Rights Reserved

Oosterzelestraat 17

9230 Wetteren