Over

Welkom bij Co-BalAnce

Het grote verhaal tussen de balans van innerlijke en uiterlijke schoonheid begon in 1986 waarbij An ‘look of the year‘ won. Na een modellencarrière in Parijs studeerde ze verder aan de universiteit van Gent in de Afrikaanse geschiedenis en filologie.


De studies combineerde ze met haar modellenwerk en intussen werd ze opgemerkt als eindkandidate. Bij Miss België, werd ze first runner op Miss Charme in Rusland en zette het kroontje van Miss all Nations in Maleisië op haar hoofd. Gedreven als ze is haalde ze ook haar aerobics, step and fitness instructor diploma.


Haar zoektocht ging verder naar de innerlijke schoonheid en zo volgde ze opleidingen en cursussen die letterlijk en figuurlijk haar horizon verbrede.


An specialiseerde zich jaren geleden in coaching en de Lu-Jong yoga.

Door haar passie voor de schoonheid van binnen en buitenuit verdiepte ze zich in behandelingen en technieken die zich richtten op huidverjonging en huidverbetering.


Het werd een droom en een uitdaging om mensen te helpen hun geluk te vinden.
Co-BalAnce is de synergie geworden van haar eigen levenservaringen. Gepassioneerd en vol enthousiasme wil ze mensen helpen om zowel van binnen als van buiten te stralen.


‘ See you in balance!’   

Copyright © All Rights Reserved

Oosterzelestraat 17

9230 Wetteren